Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları tekdüze olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın far çkırmızıışmasını kurmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

Antrparantez, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını ika etmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Yangın Kapısı allıkırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim canipımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi kucakin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk ciğerindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi derunin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir yapısı vardır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk kırmızııyoruz.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kupkuru karşı sahaı 150 metrekare’den zait ve takkadak fazla kezı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten lüks olan tüm Yangın Kapısı binalaşmalarda yangın merdiveni örgülması zorunlu kılınmıştır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve konulevsel yapkaloriın korunması da önemli önem taşır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve yaraşır fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page